Opened 12 years ago

Closed 12 years ago

Last modified 8 years ago

#69 closed defect (fixed)

wpa does not work in joyride

Reported by: erikos Owned by: erikos
Priority: major Milestone:
Component: Sugar Version:
Severity: Blocker Keywords:
Cc: morgan.collett@… Distribution/OS: Unspecified
Bug Status: Resolved

Description

Actually this is the case since we get DBus.Error.AccessDenied when trying to access properties of the Device.Wireless interface (http://vidner.net/martin/software/cnetworkmanager/spec.html#org.freedesktop.NetworkManager.Device.Wireless)

Due to that we do not have the properties set right for the AP and think no security is needed.

Change History (7)

comment:1 Changed 12 years ago by morgs

  • Cc morgan.collett@… added

comment:2 Changed 12 years ago by gregdek

  • Bug Status set to Unconfimed
  • Distribution/OS set to Unspecified
  • Milestone set to 0.84
  • Severity set to Blocker

According to erikos, this is potentially a big bad problem. Setting it to block 0.84.

comment:3 Changed 12 years ago by erikos

  • Bug Status changed from Unconfimed to Needinfo

Ans erikos needs to provide us with more and newer Info!

comment:4 Changed 12 years ago by erikos

I can imagine this will fix this issue: #307

comment:5 Changed 12 years ago by erikos

see #307

comment:6 Changed 12 years ago by erikos

  • Bug Status changed from Needinfo to Resolved
  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

It worked for me - feel free to reopen it if it does not for you.

comment:7 Changed 8 years ago by godiard

  • Milestone 0.84 deleted

Milestone 0.84 deleted

Note: See TracTickets for help on using tickets.