Opened 12 years ago

Closed 12 years ago

#73 closed defect (invalid)

sugar-emulator not working in F10

Reported by: tomeu Owned by: marcopg
Priority: major Milestone:
Component: Sugar Version:
Severity: Blocker Keywords:
Cc: Distribution/OS: Unspecified
Bug Status: Unconfirmed

Description

Bert has reported that trying to launch sugar-emulator 0.83 (from jhbuild or from backported F11 packages) in F10 will fail with an X error. Xephyr says before crashing:

Fatal server error:
could not open default font 'fixed'

Marco, you did know something about this, right?

Change History (5)

comment:1 follow-up: Changed 12 years ago by marcopg

I get it too, strangely Simon doesn't, maybe driver specific?

This should be reported in bugzilla.redhat.com, it can be reproduced simply by runnning an application in Xephyr and then closing it.

comment:2 in reply to: ↑ 1 Changed 12 years ago by tomeu

Replying to marcopg:

I get it too, strangely Simon doesn't, maybe driver specific?

This should be reported in bugzilla.redhat.com, it can be reproduced simply by runnning an application in Xephyr and then closing it.

Simon may be running the 0.82 packages, which may not run any other client before sugar. One of the things that Bert discovered was that if you don't run xdpyinfo before sugar-emulator, things work. So we have a workaround in case we need it.

comment:3 Changed 12 years ago by marcopg

Oh yeah, sounds like he is running on 0.82 packages. That explains it then.

comment:5 Changed 12 years ago by marcopg

  • Bug Status set to Unconfimed
  • Distribution/OS set to Unspecified
  • Resolution set to invalid
  • Severity set to Blocker
  • Status changed from new to closed

Fedora bug.

Note: See TracTickets for help on using tickets.