Opened 8 years ago

Closed 7 years ago

#4626 closed task (fixed)

Default modem configuration should be Australia for AU builds

Reported by: DeepakMuddha Owned by: Walter
Priority: Immediate Milestone: 0.100.0
Component: Sugar Version: Git as of bugdate
Severity: Minor Keywords: AU1B
Cc: gonzalo, DeepakMuddha, jerry Distribution/OS: Other (name your distribution in the description)
Bug Status: Needinfo

Description

In My settings -> Modem configuration the country should be "Australia" by default. This was how the AU builds were made before.

The latest AU build(build 18) has USA as default country.

Change History (5)

comment:1 Changed 8 years ago by walter

  • Owner changed from Walter to JerryV
  • Priority changed from Low to Urgent
  • Status changed from new to assigned

comment:2 Changed 8 years ago by DeepakMuddha

Issue not yet resolved in AU build 21

comment:3 Changed 8 years ago by manuq

  • Distribution/OS changed from Unspecified to Other (name your distribution in the description)

comment:4 Changed 8 years ago by JerryV

  • Bug Status changed from New to Needinfo
  • Milestone changed from Unspecified to 0.100
  • Owner changed from JerryV to Walter
  • Priority changed from Urgent to Immediate
  • Type changed from enhancement to task
  • Version changed from Unspecified to Git as of bugdate

comment:5 Changed 7 years ago by godiard

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from assigned to closed

Solved in build 23

Note: See TracTickets for help on using tickets.