Opened 7 years ago

Closed 7 years ago

Last modified 6 years ago

#3904 closed defect (fixed)

Theme intro screen

Reported by: erikos Owned by: manuq
Priority: Unspecified by Maintainer Milestone:
Component: Sugar Version: 0.97.x
Severity: Blocker Keywords:
Cc: Distribution/OS: OLPC
Bug Status: Assigned

Description

0.97.3

Attachments (4)

0001-Add-testcase-for-intro-window-SL-3904.patch (911 bytes) - added by manuq 7 years ago.
Testcase for toolkit-gtk3
0001-Style-intro-screen-SL-3904.patch (1.0 KB) - added by manuq 7 years ago.
Patch for artwork that gets the right styling.
0001-Intro-window-remove-unused-variable-and-empty-line.patch (1.1 KB) - added by manuq 7 years ago.
Patch for shell to clean the intro window py file.
first_boot_colour_picker_button_style.png (14.2 KB) - added by garycmartin 7 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (13)

Changed 7 years ago by manuq

Testcase for toolkit-gtk3

Changed 7 years ago by manuq

Patch for artwork that gets the right styling.

Changed 7 years ago by manuq

Patch for shell to clean the intro window py file.

comment:1 Changed 7 years ago by manuq

  • Component changed from sugar to sugar-artwork

comment:2 Changed 7 years ago by manuq

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

comment:3 Changed 7 years ago by manuq

Pushed 5a6693ff .

comment:4 follow-up: Changed 7 years ago by garycmartin

  • Resolution fixed deleted
  • Status changed from closed to reopened

Testing in 13.1.0 build 3, the "Next", "Back" and "Done" buttons are missing their themed arrow icons < >, see attached screenshot.

Changed 7 years ago by garycmartin

comment:5 in reply to: ↑ 4 Changed 7 years ago by garycmartin

Replying to garycmartin:

Testing in 13.1.0 build 3, the "Next", "Back" and "Done" buttons are missing their themed arrow icons < >, see attached screenshot.

Sorry, just to clarify, the screenshot first_boot_colour_picker_button_style.png if from a previous release and shows how the buttons should look.

comment:6 Changed 7 years ago by manuq

Good catch Gary. Looks the same as #3725 . Buttons with icons are not displaying them. This also happens in Journal and Activity List "clean search" buttons, when there are no matching elements.

comment:7 Changed 7 years ago by manuq

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from reopened to closed

Closing this, we'll track the buttons with icons issue in #3725 .

comment:8 Changed 6 years ago by dnarvaez

  • Component changed from sugar-artwork to Sugar

comment:9 Changed 6 years ago by dnarvaez

  • Milestone 0.98 deleted

Milestone 0.98 deleted

Note: See TracTickets for help on using tickets.