Opened 12 years ago

Closed 12 years ago

#304 closed defect (duplicate)

USB doesn't automount in Journal

Reported by: walter Owned by: marcopg
Priority: Unspecified by Maintainer Milestone: Unspecified
Component: Sugar on a Stick (SoaS) Version: 0.83.x
Severity: Blocker Keywords:
Cc: tomeu, FGrose Distribution/OS: OLPC
Bug Status: Resolved

Description

doesn't automount at all, actually.

os2640.img
Q2E28

Attachments (1)

tmpwWZWiz.gtar (210.0 KB) - added by walter 12 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (7)

comment:1 Changed 12 years ago by tomeu

  • Cc tomeu added

This uses to depend on the usb stick so it may not be easy to reproduce.

Can you attach the sugar logs, /var/log/messages and the output of dmesg?

comment:2 Changed 12 years ago by walter

I'll grab the logs when I get home. The USB key is a CORSAIR, which has always been reliable in the past...

Changed 12 years ago by walter

comment:3 Changed 12 years ago by BradR

If this helps I am using a Kingston DataTraveler 2gb, and a Cruzer Micro 2.0GB. Both mount on the XO but none mount on SOAS.
I use another Kingston DataTraveler 2gb to run SOAS.

comment:4 Changed 12 years ago by erikos

  • Bug Status changed from Unconfimed to Needinfo

Walter, can you please attach the shell.log?

Thanks

comment:5 Changed 12 years ago by erikos

  • Component changed from sugar to SoaS

comment:6 Changed 12 years ago by FGrose

  • Bug Status changed from Needinfo to Resolved
  • Cc FGrose added
  • Resolution set to duplicate
  • Status changed from new to closed

Duplicate with ticket:326. Follow progress there.

Distribution/OS: OLPC ??? (please confirm on ticket:326)

Note: See TracTickets for help on using tickets.