Opened 10 years ago

Closed 9 years ago

Last modified 8 years ago

#2893 closed defect (fixed)

Robot speaks too fast

Reported by: dsd Owned by: RafaelOrtiz
Priority: Normal Milestone:
Component: Speak Version: Git as of bugdate
Severity: Minor Keywords:
Cc: Distribution/OS: Unspecified
Bug Status: New

Description

When Speak opens and says "Hello, please type something" it says it at a reasonable speed and can be easily understood.

When switching to Robot mode, it speaks a lot faster and can be hard to understand. Also reported here: http://lists.laptop.org/pipermail/testing/2011-June/002179.html

It would be better to have the default rate turned down a bit.

Tested with Speak-25.

Change History (6)

comment:1 Changed 10 years ago by RafaelOrtiz

  • Bug Status changed from Unconfirmed to New
  • Milestone changed from Unspecified by Release Team to 0.94
  • Owner changed from jminor to RafaelOrtiz
  • Priority changed from Unspecified by Maintainer to Normal
  • Severity changed from Unspecified to Minor
  • Status changed from new to assigned
  • Version changed from Unspecified to Git as of bugdate

comment:2 Changed 10 years ago by RafaelOrtiz

This commit should improve the situation

http://git.sugarlabs.org/speak/mainline/commit/29a9f71aeb2ba2fd44064bdb7c31b04a4b3c6aa8

should be in next version (v27).

comment:3 Changed 9 years ago by godiard

Dsd, can you confirm if this is solved? I don't know if is "too fast" now.

comment:4 Changed 9 years ago by RafaelOrtiz

New feeback seems to have confirmed this was fixed.

comment:5 Changed 9 years ago by RafaelOrtiz

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from assigned to closed

CLosing until further feedback.

comment:6 Changed 8 years ago by dnarvaez

  • Milestone 0.94 deleted

Milestone 0.94 deleted

Note: See TracTickets for help on using tickets.