Opened 10 years ago

Last modified 10 years ago

#2596 new defect

XO-1 os860 - Quiz-4 launches, but then does nothing

Reported by: mikus Owned by: garycmartin
Priority: Unspecified by Maintainer Milestone: Unspecified
Component: ActivityTeam Version: 0.84.x
Severity: Unspecified Keywords: opportunity
Cc: Distribution/OS: OLPC
Bug Status: Unconfirmed

Description

XO-1 os860 (F11) sugar-0.84.31

Quiz-4 launches, but shows blank screen (except for title bar). When clicked inside the screen, rectangles get drawn (one with XO image) -- but nothing further happens. [Log maybe shows plugins not being loaded.]

Attachments (2)

Quiz-4.log (4.6 KB) - added by mikus 10 years ago.
XO-1 os860 - log output from Quiz-4 activity
logs.SHF8080225D.2011-02-08.17-33-17.tar.bz2 (308.1 KB) - added by mikus 10 years ago.
XO-1 os860 - system dump while Quiz-4 screen is sitting there without doing anything

Download all attachments as: .zip

Change History (5)

Changed 10 years ago by mikus

XO-1 os860 - log output from Quiz-4 activity

Changed 10 years ago by mikus

XO-1 os860 - system dump while Quiz-4 screen is sitting there without doing anything

comment:1 Changed 10 years ago by RafaelOrtiz

  • Keywords opportunity added

comment:2 Changed 10 years ago by RafaelOrtiz

This activity is still on sandbox until this issue is fixed.

comment:3 Changed 10 years ago by sascha_silbe

  • Component changed from untriaged to ActivityTeam
  • Owner set to garycmartin
Note: See TracTickets for help on using tickets.