Opened 9 years ago

Closed 8 years ago

#2041 closed defect (obsolete)

record-81 quits after deleting clips

Reported by: mavrothal Owned by: alsroot
Priority: Unspecified by Maintainer Milestone: Unspecified
Component: Record Version: 0.84.x
Severity: Unspecified Keywords:
Cc: cjb Distribution/OS: OLPC
Bug Status: Unconfirmed

Description

XO-1.5, os126 or os203, record-81
(this is also true for v77 and 80 and os 125).

Test case1
Record 2 video clips
Playback a clip (or both)
Remove one (or both) clip(s).
Trying to record another clip OR remove the second clip.
The activity quits.

Test case2
Record 1 video clip
Playback it back
Remove the clip.
Trying to record another clip
The activity quits. Occasionally the XO-1.5 freezes altogether and needs a hard reboot

In all cases removing a clip after playback you get the record option, the camera light is on but there is no image from the camera on the display.
Pressing the record button at this point quits the activity.

The last entries on log are:
v4l2src_calls.c:317:gst_v4l2src_capture_init:<camsrc> error: Failed to create buffer pool: Device or resource busy
1276337437.834184 DEBUG root: Palette.popdown immediate False

Attachments (1)

logs.SHC00500908.2010-06-12.21-10-55.tar.bz2 (323.7 KB) - added by mavrothal 9 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (3)

Changed 9 years ago by mavrothal

comment:1 Changed 9 years ago by mavrothal

  • Cc cjb added

olpc-log tarball attached on cjb's request

comment:2 Changed 8 years ago by RafaelOrtiz

  • Resolution set to obsolete
  • Status changed from new to closed

Please test with latest version of record.

Note: See TracTickets for help on using tickets.