Opened 12 years ago

Closed 12 years ago

Last modified 8 years ago

#152 closed defect (fixed)

text doesn't appear in Write previews

Reported by: tomeu Owned by:
Priority: High Milestone:
Component: Write Version: Git as of bugdate
Severity: Minor Keywords:
Cc: Distribution/OS: Unspecified
Bug Status: New

Description


Attachments (1)

abiword-preview.png (5.5 KB) - added by tomeu 12 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (8)

comment:1 Changed 12 years ago by tomeu

  • Summary changed from write displays a black square instead of preview to text doesn't appear in Write previews

Images and other graphic elements appear correctly, though.

comment:2 Changed 12 years ago by tomeu

Forgot to note that the preview appears only once Benjamin's patch from http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=566535 is applied to gtk.

Changed 12 years ago by tomeu

comment:3 follow-up: Changed 12 years ago by gregdek

  • Bug Status set to New
  • Distribution/OS set to Unspecified
  • Milestone set to 0.84
  • Severity set to Minor

Can't quite tell -- is this a duplicate of #151, or not? Does Benjamin's GNOME patch fix this issue?

comment:4 Changed 12 years ago by walter

  • Priority changed from minor to High

This is a pretty serious bug from the POV of the portfolio tool, which is heavily dependent upon Journal previews and descriptions being accurate.

comment:5 in reply to: ↑ 3 Changed 12 years ago by tomeu

Replying to gregdek:

Can't quite tell -- is this a duplicate of #151, or not? Does Benjamin's GNOME patch fix this issue?

Not a duplicate. The abiword guys are helping on this one, hope to have a fix really soon.

comment:7 Changed 8 years ago by godiard

  • Milestone 0.84 deleted

Milestone 0.84 deleted

Note: See TracTickets for help on using tickets.