Opened 12 years ago

Closed 11 years ago

Last modified 8 years ago

#1116 closed defect (obsolete)

X server does not start after Soas is install on hard disk

Reported by: pclerie Owned by: sdz
Priority: Urgent Milestone:
Component: Sugar on a Stick (SoaS) Version: Git as of bugdate
Severity: Blocker Keywords:
Cc: Distribution/OS: Unspecified
Bug Status: Needinfo

Description

After installation of Soas on a hard disk, all I get is a console login prompt as the X server refuses to start.

I've attached a xorg log file in the hope that it will help pinpoint the problem.

Attachments (1)

Xorg.0.log (19.6 KB) - added by pclerie 12 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (5)

Changed 12 years ago by pclerie

comment:1 Changed 12 years ago by sdz

  • Bug Status changed from Unconfirmed to New
  • Component changed from sugar to SoaS
  • Milestone changed from Unspecified by Release Team to soas_v2
  • Owner changed from tomeu to sdz
  • Priority changed from Unspecified by Maintainer to Urgent
  • Severity changed from Unspecified to Blocker
  • Status changed from new to assigned
  • Version changed from 0.84.x to Git as of bugdate

This is now confirmed. Trying to investigate right now.

comment:2 Changed 11 years ago by sdz

  • Bug Status changed from New to Needinfo
  • Resolution set to obsolete
  • Status changed from assigned to closed

Alright, since Blueberry has been released, we're investigating the state of the current issues. I believe that this should have been fixed and the zyx-liveinstaller should be working.

Please re-open it in case you still encounter this.

comment:3 Changed 11 years ago by sascha_silbe

  • Distribution/OS changed from SoaS to Unspecified

Bulk change distribution=SoaS -> component=SoaS

comment:4 Changed 8 years ago by dnarvaez

  • Milestone Blueberry deleted

Milestone Blueberry deleted

Note: See TracTickets for help on using tickets.